Користувацький вхід

Методична розробка уроку виробничого навчання «Підготовка робочого місця продавця відділу. Підготовка товарів до продажу. Відпрацювання прийомів продажу у відділі порфумерно-косметичних товарів»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Методична розробка уроку «Підготовка робочого місця продавця відділу. Підготовка товарів до продажу. Відпрацювання прийомів продажу у відділі порфумерно-косметичних товарів» може бути використана при засвоєнні курсу професійної підготовки з професії «Продавець непродовольчих товарів» - ІІІ розряду.
У концепції перспективного розвитку та поліпшення якості навчання слухачів у відповідності з вимогами сучасності є потреба у розширенні напрямів фахової підготовки майбутніх кваліфікованих робітників. Направляючи знання слухачів на європейські вимоги необхідно вдосконалювати знання, уміння і навички для подальшого працевлаштування випускників торгові підприємства України. Ось чому надзвичайно важливо, щоб в вони не тільки набули знання торгово - технологічного процесу, а і навчились нестандартного мислення, набули здатність вирішувати нестандартні ситуації.

Дана методична розробка містить декілька варіантів проведення нестандартних уроків. В ній здійснена спроба на підставі практичної демонстрації та інноваційного методу проведення уроку, перевірити професійну самостійність слухачів, засвоєння знань слухачів з попередніх тем; здійснити перевірку слухачів самостійно організовувати робоче місце; вдосконалити вміння вирішувати проблемні ситуації, які будуть виникати вже на підприємствах торгівлі.

Автор: 

Шевкунова Катерина Олександрівна
майстер виробничого навчання
ДНЗ «Луганський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості»

Схожі публікації

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі