Користувацький вхід

Навчальний посібник Товарознавство продовольчих товарів; Організація та технологія продажу товарів Розділ Організація торгово-технологічного процесу у відділі молочної гастрономії при продажу

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Товарознавство продовольчих товарів; Організація та технологія продажу товарів. Розділ Організація торгово-технологічного процесу у відділі молочної гастрономії при продажі сирів: Навчальний посібник для учнів, викладачів, майстрів виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів. Рекомендований для вивчення теми «Розпізнавання асортименту сирів, торгово-технологічного процесу у відділі молочної гастрономії при продажі сирів для груп „Продавець продовольчих товарів; контролер-касир”, „Продавець продовольчих товарів; продавець непродовольчих товарів”.
У посібнику викладено товарознавчу характеристику сирів, класифікацію та асортимент з ілюстрованим матеріалом та новинками виробництва, розкрито виробництво, якість сирів. Розглядаються широко питання по організації торгово-технологічного процесу при продажі цих виробів та основні правила продажу. Посібник також містить практичні завдання, які можуть бути використані при поточному інструктажі та контролю знань.

Автор: 

майстер виробничого навчання
І категорії Клімова Тетяна Василівна
викладач –методист вищої категорії Саприкіна Людмила Анатоліївна
Державний навчальний заклад
«Димитровський професійний гірничий ліцей»

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі