Користувацький вхід

Topic: All seasons are good

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Дана розробка уроку англійської мови на тему «All seasons are nice» розрахована на учнів 10-11 років (4 клас) загальноосвітньої школи.
Значна частина уроку – це повторення та актуалізація вивченого лексико-граматичного матеріалу, систематизація знань, умінь і навичок учнів за темою уроку.
На уроці використовуються різні форми класної роботи: фронтальна, робота в парах, робота в групах, індивідуальна, ігрові форми роботи, методи стимулювання зацікавленості дітей, творча робота.
Використання аудіо - та відео засобів дозволяє реалізувати принципи наочності, доступності і системності викладу матеріалу. Вона стимулює розвиток розумової і творчої активності учнів, захоплення предметом, створення кращих умов для оволодіння навичками аудіювання і говоріння і забезпечує ефективність засвоєння матеріалу на уроці англійської мови.
Під час уроку використовується багато малюнків, роздаткового матеріалу, музики, що створює психологічно сприятливу обстановку.
Результатами уроку є досягнення навчальних цілей, розвиток пізнавальної активності, вдосконалення навичок парної та групової роботи, виховання любові до природи та рідного краю.

Автор: 

Мухіна Ніна Іванівна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі