Користувацький вхід

Художньо–продуктивна діяльність«Чашка для любій бабусі»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Чим більше впевненості та винахідливості у рухах дитячої руки, тим тонша взаємодія зі знаряддям праці, чим складніші рухи, що необхідні для цієї взаємодії, тим глибше входить взаємодія руки з природою, з суспіль-ною працею в духовне життя дитини. Іншими словами, чим більше май-стерності в дитячий руці, тим розумніша дитина».
Видатний український педагог В. О. Сухомлинський у своїх працях за¬значає, що ми повинні відкрити в кожній людині творця, поставити її на шлях самобутньої творчості: інтелектуально-повнокровної праці.
Зображувальна діяльність має великі можливості для творчого розвитку дитини. Чим більше органів чуття беруть участь у сприйманні навколишнього, тим повнішим будуть уявлення, глибшим пізнання. Заняття з розвитку творчої уяви в зображувальній діяльності - це ім¬провізація, гра. Завдяки використанню серветки ми можемо навчити дітей легко передавати об’єм, форму, фактуру предмета, а головне – знайти новий вид об’ємної аплікації.

Автор: 

Ткаченко Зоя Олегівна, вихователь, комунальний заклад "Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 138 Харківської міської ради"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі