Користувацький вхід

Інноваційний урок у професійній школі «Відпрацювання навиків по оздобленню бісквітних тортів різними видами оздоблюючих напівфабрикатів»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Дана методична розробка уроку виробничого навчання допомагає сформувати в учнів систему знань в обсязі необхідному для свідомого та глибокого оволодіння професією « Кондитер ».

Приведені в розробці питання, завдання, технологічні схеми, пам’ятки, технологічні диктанти дають можливість закріпити знання, отримані учнями при вивченні даної теми з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів», сприяють активізації розумової діяльності учнів, допоможуть учня краще засвоїти матеріал, який вивчається.

Оскільки процес виробничого навчання має характерні особливості, що стосуються ціле покладання, навчальних принципів, організаційних форм, методів і засобів навчання, то для досягнення основної мети навчання професії потрібно правильно організувати взаємодію майстра і учнів на уроках.

Досягнути такої взаємодії дозволяють відповідні новітні технології навчання, кожна з яких має певну логіку, структуру, змістовну цілісність.

Завдання майстра – вибрати найдоцільніші технології та методи для навчання професії.

В методичній розробці викладено теоретичний матеріал з досвіду роботи майстра виробничого навчання щодо розвитку особистісної активності учнів на уроках виробничого навчання.

Рекомендовано для впровадження в практичну діяльність майстрів виробничого навчання кулінарного профілю.

Рекомендовано майстрам виробничого навчання з професії «Кондитер» 3 розряду для проведення виробничого навчання.

Автор: 

Вознюк Віта Володимирівна
майстер виробничого навчання
вищого професійного училища №24 м.Корець Рівненської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі