Користувацький вхід

Останні публікації

Презентація з викладання навчальної дисципліни «Хірургія ветеринарної медицини» з теми «Кастрація»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Сучасну студентську молодь вже мало цікавлять традиційні лекції та заняття - сьогодні молодь надає перевагу інтерактивним технологіям.
При викладанні навчальної дисципліни «Хірургії ветеринарної медицини» спеціальності 204 «Ветеринарна медицина» широко застосовуються мультимедійні технології. На різних заняттях і з різною метою використовуються відеоролики, комп'ютерні презентації, які створюються за допомогою програми PowerPoint. Це заняття лекції-візуалізації, на яких студенти не лише слухають викладача, а й продивляються інформації на екрані, відповідають на запитання, вирішують виробничі проблемні ситуації.  
 Лекції-презентації в електронному варіанті зберігаються в бібліотеці і кожен студент має змогу переглядати їх на комп'ютерах.
Комп'ютерні програми можна використовувати на всіх етапах заняття, як унаочнення інформації, проведення досліджень, перевірки знань, умінь і навичок студентів, мотивації навчальної діяльності, виховання інтересу до вивчення хірургії ветеринарної медицини.
Педагогічний досвід доводить, що викладачам, як ніколи необхідно не тільки по новому вчити, а й по новому вчитися, бути в постійному творчому пошуку.
Викладач майбутнього має бути творчою особистістю, викладачем-дослідником, експериментатором, повинен розробляти і впроваджувати нові, прогресивні технології.
У зв’язку зі змінами в системі освіти, її оновленням, виникає об’єктивна потреба у адекватних часу інноваційних технологіях. Саме життя вказує на необхідність переглянути зміст і технологію навчання й учіння.

Автор: 

Мацьків Михайло Володимирович
викладач ветеринарних дисциплін вищої кваліфікаційної категорії
Каховського державного агротехнічного коледжу

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі