Користувацький вхід

Конспект уроку та презентація з теми «Природа і середовище»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Урок з теми «Природа і середовище» підготовлений та проведений для здобувачів освіти 3-го класу, які працюють за комплексом «Family and Friends». Урок підготовлений відповідно до вимог освітньої програми початкової освіти «Крила успіху» для 3-го класу.
Згідно вимог НУШ тема уроку визначається разом з учнями (прийом “Predection”, а загадки, які діти задають своїм товаришам “4 Corner Activity” групова робота сприяють розвиткові критичного мислення учнів. А драматизація пісні (фізкультхвилинка + фонетична зарядка) сприяють розвиткові фонетичного та фонематичного слуху, емоційному розвантаженню дітей. Тепер діти зможуть навчити лаксиків описувати погоду в різні пори року, одягатися згідно погоди та розповідати чим можна займатися в різні пори року.
Систематизація лексичного матеріалу на основі вивчених раніше граматичних структур та мовних в усному мовленні, інтеграція різних видів діяльності, яка застосовувалась на уроці, сприяють підвищенню мотивації щодо вивчення англійської мови, а також прищеплюють учням поважливе ставлення до погоди в усі 4 пори року, розвивають культуру іншомовного спілкування, почуття колективізму, толерантного та шанобливого ставлення до своїх товаришів

Автор: 

Корецька Алла Веніамінівна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі