Користувацький вхід

Літературно - музична композиція " Квітни, мово наша рідна!"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Мета заходу: прищеплювати повагу та любов до української мови, виховання високоморального підростаючого покоління, формування українського менталітету на основі відродження національних традицій свого народу, розвивати таланти, творчі здібності студентів, віру в свої сили, формувати високу пізнавальну культуру
Актуальність теми заходу зумовлюється необхідністю виховання свідомого громадянина, патріота, який цінує, береже українську мову, ґрунтовно володіє нею, підвищує її державний статус, та готовий відстоювати ідеали свободи, демократичні цінності і права людини.
Інноваційність. Свято проведено у формі проектно-творчої роботи із застосуванням методу проектів під час підготовки та проведення заходу та окремих його етапів.
Практична значимість роботи. З метою надання методичної допомоги в організації шкільного чи вузівського свята до Дня української писемності та мови, його змістовного наповнення та спрямування на виховання у підростаючих громадян України любові до рідної мови як неоціненного спадку свого народу, почуття патріотизму громадян української держави, поданий сценарій може бути використаний як основа для проведення відповідного свята.

Автор: 

Іваногло Фаїна Миколаївна, викладач української мови та літератури,
ДНЗ "Ізмаїльський центр професійно-технічної освіти"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі