Користувацький вхід

Символічність образів Мавки і дядька Лева – уособлення духовності і краси. Мати Лукаша й Килина – антиподи головній героїні Мавці. Почуття кохання Мавки й Лукаша як розквіт творчих сил людини

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Леся Українка (1871 – 1913) – найславніша українська поетеса, послідовний та енергійний борець за утворення українського народу, за його консолідацію в політичну націю. Вся сукупність її творів – це образ ідеальної землі, земного раю, що зветься «Україною». З’явився цей образ – і цілі маси людей збагнули, що вони не просто обивателі, а українці, що це звання їх зобов’язує, що їм є за що боротись і віддавати життя.
Як кожен ідеал, цей образ не може бути повністю втіленим у земному житті, але він і сьогодні зобов’язує нас випростатись і вірно служити тій високій ідеї, що зветься «Україною».

Вивчаючи творчу спадщину письменниці учні " Ізмаїльського центу професійно-технічної освіти " відкривають нові сторінки її життя та творчості.
Тема методичної розробки - " Символічність образів Мавки і дядька Лева – уособлення духовності і краси. Мати Лукаша й Килина – антиподи головній героїні Мавці. Почуття кохання Мавки й Лукаша як розквіт творчих сил людини ".
У ній висвітленні різноманітні методи та прийоми під час викладання предмету. За допомогою виразного читання, евристичної бесіди, проблемно-пошукової роботи, виразного читання учні аналізують, думають, аналізують, порівнюють, висловлюють свою думку, самостійно роблять висновки, вирішують проблемні питання.

Автор: 

Іваногло Фаїна Миколаївна, викладач української мови та літератури
ДНЗ "Ізмаїльський центр професійно-технічної освіти"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі