Користувацький вхід

Розробка уроку і презентація з математики з елементами здоров'язберігаючих технологій на тему: «Додавання круглих чисел на основі правила додавання числа до суми. Задачі, що містять величини, які перебувають у пропорційній залежності»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Конспект уроку математики в 3 класі з елементами здоров'язберігаючих технологій на тему "Додавання круглих чисел на основі правила додавання числа до суми. Задачі, що містять величини, які перебувають у пропорційній залежності: загальний виробіток, продуктивність праці, час роботи".
Мета: Виробляти вміння додавати круглі числа на основі правила додавання числа до суми. Учити розв’язувати задачі, що містять величини, які перебувають у пропорційній залежності: загальний виробіток, продуктивність праці, час роботи. Повторити поняття «пряма задача», «обернена задача». Закріплювати вміння знаходити значення виразів зі змінною. Розвивати мислення, увагу, пам’ять, пізнавальні інтереси, поняття краси та гармонії, бережне ставлення до свого здоров’я, вміння працювати в колективі; виховувати наполегливість.

Автор: 

Чумак Світлана Борисівна
вчитель початкових класів
Супрунівського НВК

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі