Користувацький вхід

«Практична знахідка : «Useful Case for NUS Teachers»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Кашеварова О. В., Божко Т.О.
«Практична знахідка : «Useful Case for NUS Teachers»– Соледар: Соледарська загальноосвітня школа І-ІІI ступенів №13 Соледарської міської ради Донецької області; Соледар: Параскавіївська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Соледарської міської ради Донецької області; 2020. –12 с.
У даному методичному посібнику схарактеризовано метод повного фізичного реагування ( з англ. TPR ) як інноваційну технологію вивчення іноземних мов, що базується на русі та міміці вчителя та учнів. Метод TPR націлений на сприйняття мови через органи чуття , що підходить для кинестетиків, аудиалів і візуалів. Доведено інноваційність методу повного фізичного реагування та надано його загальну характеристику. Окреслено технології застосування для вивчення лексики та граматики англійської мови. Наведено приклади та надано перспективи використання методу TPR у практичній діяльності закладів освіти як засобу підвищення мотивації до оволодіння іноземною мовою.

Автор: 

Автори:
Кашеварова Олена Віталіївна, вчитель англійської мови Соледарської
загальноосвітньої школи І-ІІI ступенів №13 Соледарської міської ради Донецької
області
Божко Тетяна Олексіївна, вчитель англійської мови Парасковіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Соледарської міської ради Донецької області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі