Користувацький вхід

Позанавчальний захід «Розумне місто: Гамбург, Шеньчжень, Барселона» (в рамках інформаційно-просвітницького проекту «Smart City»)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

«Розумне місто» або «Держава в смартфоні»
Учні Львівського вищого професійного художнього училища попри юний вік, знають чим займатимуться ужитті, адже свідомо обрали свою професію аби бути корисними суспільству, своїй державі. Дехто з них ще вагається, однак більшість учнів переконана, що краще бути професіоналом своєї справи, аніж отримати диплом і не знати, куди з ним податися.
Учні освітнього закладу окрім навчання беруть участь у позанавчальних заходах, зокрема різноманітних проектах. Одним із таких проектів, які реалізуються у ДНЗ «Львівське ВПХУ» є інформаційно-просвітницький проект «Smart City» складовими якого є наступні заходи, зокрема:
• І етап - «Сінгапур – диво країна»;
• ІІ етап – «Розумне місто: Гамбург, Шеньчжень, Барселона»;
• ІІІ етап – «В Норвегії можна жити недорого»;
• IV етап – підведення підсумків, бесіда-обговорення проведених заходів.
Впродовж вересня 2020 р. в училищі в рамках однойменного проекту, зокрема І-го та ІІ-го його етапів проведено відповідні позанавчальні заходи.
Метою ІІ-го етапу проекту є ознайомити учнів з поняттям «Розумне місто» та причинами, що спонукали його створення в сучасних умовах і показати як функціонує система «Розумне місто».
Але все по порядку. У Львівському вищому професійному художньому училищі, згідно з програмою позанавчальної роботи училища, зокрема програми «Національно-патріотичного виховання», спільно з учнівським самоврядуванням проведено низку однойменних виховних заходів.
Впродовж кожного етапу учні підбирають інформацію та відео до запропонованої теми, працюють в команді над розробкою презентацій (усні виступи, демонстрація відео та коментарі до них), підбирають запитання, які вмотивують молодь до бесід, обговорення, дискусії, виконання творчих робіт (картини, кросворди, плакати, скульптури…), що є складовими інформаційних стендів з даної теми. У фіналі учні обговорюють, аналізують позитивні економічні реформи розумних міст і стараються провести паралель з Україною. Відтак, акцентують увагу на основних проблемах економіки України на їх (учнів) думку та їх вирішенню, доходять згоди щодо раціонального використання ресурсів, якими забезпечена Україна і погоджуються з тим, що потрібно дотримуватись дисципліни, працювати і вчитися…

Автор: 

Сокіл Любов Степанівна
Турчиняк Наталія Володимирівна
Вовк Христина Ігорівна
Нестерук Леся Іванівна
Михайловська Галина Ярославівна
Гуль Галина Володимирівна
Гірняк Марія Мар’янівна
Войціховська Любомира Павлівна
Литвинюк Олександр Анатолійович
ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище»

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі