Користувацький вхід

З досвіду роботи вчителя зарубіжної літератури Криворізької гімназії №127 Бабаєвої Катерини Михайлівни«ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА РОЗВИТОК ЖИТТЄВО - ТВОРЧИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ УЧНІВ НА УРОКАХ ЗАРУБІЖНОЇ ЛІТЕРАТУРИ»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Анотація до матеріалу
Подані матеріали містять звіт вчителя про роботу над обраною проблемою:
« ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА РОЗВИТОК ЖИТТЄВО – ТВОРЧИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ УЧНІВ НА УРОКАХ ЗАРУБІЖНОЇ ЛІТЕРАТУРИ»
Спираючись на існуюче підґрунтя, розроблене провідними вченими та науковцями, які вивчали дане питання, вчитель наголошує, що учень – це особистість, у якої мають бути сформовані всі ключові компетентності. Саме така особистість зможе успішно самореалізуватися в соціумі як свідомий та відповідальний громадянин, високий професіонал.
Метою сучасного уроку зарубіжної літератури має стати не накопичення знань, а пошукова діяльність учнів, спрямована на формування вмінь і навичок орієнтуватися в інформаційному просторі, за допомогою знань пізнавати світ і себе.
Вчитель ділиться формами і методами проведення уроків, які спрямовані на досягнення даної мети. Творчий підхід вчителя до викладання зарубіжної літератури, використання сучасних форм і методів в роботі допомагає розвивати природні здібності учнів, формує власні погляди на життя,
сприяє осмисленню художніх творів, формує естетичні смаки дитини,
стимулює її активність, ініціативу, допитливість, вчить спілкуватися з іншими людьми, критично мислити, приймати продумані рішення, уміти формулювати свою точку зору, логічно розмірковувати, добирати докази,
керувати своїми емоціями, бути толерантним у ставленні до інших,
викликає зацікавленість навчальним предметом, допомагає проявити власне «Я».
Робота може бути використана вчителями зарубіжної літератури.

Автор: 

Бабаєва Катерина Михайлівна, вчитель зарубіжної літератури Криворізької гімназії №127.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі