Користувацький вхід

Портфоліо вихователя “Формування соціальної компетентності дошкільників засобами предметно-ігрового простору”

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Протягом усього життя на нашій, часом тернистій, дорозі зустрічається багато різних людей. Одні можуть принести нам велику користь і навчити мудрості, а інші, навпаки, принести з собою лише розчарування і втрати. Проте, давайте поговоримо про тих, хто сіє у нашій душі зерна чесності, справедливості та людяності. Як ви вже зрозуміли, це -вчитель.
Без сумніву, першими вчителями є наші батьки, але такою самою рідною людиною для вас може стати і простий шкільний вчитель, чи вихователь у дитячому садку. Людина, яка проходить з вами частину життя, ділить радощі і горе, перемоги і невдачі - є вашим вчителем. Професія вчителя не заключається тільки у вивченні матеріалу,який задає програма, вчитель-це ваш другий батько, чи матір, це ваш наставник і мудрий психолог, який допоможе і підкаже вам у скрутну хвилину. І куди б нас не завело життя, які б дороги перед нами не відкривалися, ми завжди будемо повертатися до свого вчителя....
Все своє життя я захоплювалася цією дивовижною професією і саме тому твердо вирішила стати педагогом-вихователем. Адже, що може бути кращим, ніж робота з дітьми. Саме в них ти вкладаєш свою любов, час і терпіння. Ти спостерігаєш, як вони ростуть і розвиваються, та безмежно радієш тому, що саме ти навчила їх тієї мудрості і тих знань, якими вони будуть користуватися все своє життя!

Автор: 

Климяк Катерина Феодосієвна
виховатетель Пушківської філії Побузького ліцею ЗШ-ДНЗ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі