Користувацький вхід

Лист солдату

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Вперше пишу лист незнайомому адресату. Але,здається,ніби я тебе знаю... Знаю, чим ти займаєшся, знаю який ти. Можливо, ми з тобою й зустрічались, адже мені випадала честь співати для військових. А моїй маленькій сестричці Софійці твій товариш, а можливо і ти зняв свою нагороду та подарував їй за гарне виконання пісні.
Шановний солдате!
Шановний-тому, що гадаю, що ти того ж віку, що й мій дідусь. Але, недивлячись на те , що вдома залишились онуки ,родина ,господарство ,ти все залишив та пішов героїчно захищати рідну Україну.
Дорогий захиснику!
Дорогий тому , що стільки ж років , скільки моєму татусю. Ти покинув родину з дітьми , роботу , друзів, бізнес та вирушив боронити неньку-Батьківщину.
Любий солдате!
Любий тому ,що ти мого віку,або міг бути моїм хлопцем. Але, недивлячись на юний вік ,нездійсненні мрії, залишивши навчання ,батьків ,друзів ,наречену,ти став в один ряд зі старшими побратимами на захист кордонів своєї держави.
Я вдячна всім вам за героїзм , патріотизм, небайдужість до лиха ,яке спіткало Україну. Дякую за те,що ходжу до школи , що мої рідні працюють ,що ми сміємось… Хоча в серці великий біль від несправедливості. Чому ми маємо у XХI столітті захищати свою землю,свій народ від перевертня сусіда?
Дякую тобі,український солдате, мій сучаснику, за те, що зараз ти перебуваєш там і за те, що ти борешся за моє щасливе майбутнє, за життя людей і, звичайно за нашу Україну. Дякую тобі, друже, за те, що ти, прагнучи захистити всіх нас, підставляєш своє тіло під смертельні кулі.Будь певен,ти потрібен Україні,потрібен усьому народу! Принагідно хочу подякувати і твоїй мамі, дорогий мій солдате! Величезне спасибі твоїй мамі і всім матерям, які виховали таких славних синів України! Я вірю, що такі люди, як ти, незважаючи на величезні труднощі в АТО, на невчасне або неповноцінне харчування і матеріальне забезпечення, ворожі кулі і снаряди, перебування у зоні ризку, захистять нас від російських терористів.
Дай Боже тобі терпіння , сил, удачі,віри,надії,любові!
Українці - є ,були, й будуть!
Наша дума ,наша пісня
Не вмре, не загине…
От де ,люди ,наша слава,
Слава України!
Солдате,я вірю в нашу перемогу і прошу лише одне-повертайся живим! Тебе чекають вдома! А я буду за це молитися… Слава Україні! Героям Слава!

Автор: 

Бойко Олена Миколаївна
учитель фізичної культури, керівник гуртка "Джура"
ЗЗСО I-IIIст. с-ща Зелений Гай

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі