Користувацький вхід

Методична розробка уроку математики «Відстань між двома точками у просторі. Координати середини відрізка»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Методична розробка уроку "Відстань між двома точками у просторі. Координати середини відрізка" дає можливість повторити основні поняття декартової системи координат і координат точки у просторі, презентує виведення формули відстані між двома точками у просторі та формули середини відрізка у просторі. Розробка містить добірку завдань з даної теми, презентацію до уроку, тестові завдання професійного спрямування, завдання для індивідуальної роботи (картки).
Мета уроку:
Навчальна: повторити основні поняття декартової системи координат і координат точки у просторі, вивести формулу відстані між двома точками та формулу середини відрізка у просторі. Навчити знаходити відстань між двома точками, координати середини відрізка, координати точок, симетричних відносно початку координат та координатних площин.
Розвиваюча: розвивати логічне мислення, просторову уяву, розумову активність і пізнавальну самостійність , активізувати увагу здобувачів освіти за допомогою використання мультимедійних засобів.
Виховна: виховувати спостережливість, увагу, працьовитість, цікавість до предмету і відповідальність за загальний результат.
Методична: активізувати навчально-пізнавальну та самостійну діяльність учнів, розвивати креативне мислення з використанням методів інтерактив-ного навчання для формування ключових компетентностей учнів.

Автор: 

Решетченко Тетяна Анатоліївна
викладач математики і фізики
професійно-технічного училища №5 м. Світловодськ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі