Користувацький вхід

Використання можливостей STEM-кабінету при дистанційному навчанні

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

STEM-освіта – це комплексний міждисциплінарний підхід, який поєднує в собі природничі науки з технологіями, інженерією, мистецтвом і математикою, акцентований на розв’язанні життєвих завдань, де всі предмети взаємопов'язані й інтегровані в єдине ціле. А в основі STEM методики є постановка практичного завдання чи проблеми. Учні вчаться знаходити шляхи вирішення не в теорії, а шляхом спроб та помилок, використовуючи наявний науковий та творчий потенціал. Навички критичного мислення та глибокі наукові знання отримані в результаті навчання за STEM, дозволяють дитині вирости новатором – двигуном розвитку людства, сприяють формуванню її соціальних компетенцій.
В умовах дистанційного чи змішаного навчання використовуються такі методи роботи як проєктна діяльність, моделювання, уроки в природі, челенджі або флешмоби.
Звичайно, основним елементом STEM-освіти є проєктна діяльність. Такі сучасні методи більш ефективно сформують у учнів здоров’язберігаючі компетентності, бажання досягти їх всебічний розвиток як гармонійної особистості, зацікавлять до пізнання.

Автор: 

Сук Любов Василівна,викладач природничих дисциплін

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі