Користувацький вхід

«Онлайн-дошка PADLET як простір навчальної взаємодії при вивченні суспільних дисциплін в умовах дистанційного навчання»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Дистанцiйне навчання як форма навчання з використанням комп’ютерних і телекомунiкацiйних технологiй, якi забезпечують iнтерактивну взаємодiю викладачiв та здобувачів освіти є не новою, але досить складною формою навчання. Необхідно враховувати можливості всіх учасників освітнього процесу, умови роботи на відстані, доступність матеріалу. При синхронному режимі задача полегшується безпосереднім онлайн спілкуванням, відповідно асинхронний режим має на увазі спілкування у відстроченому режимі. Тому онлайн-дошка Padlet дозволяє створювати систематизовану віртуальну стіну (майданчик для обміну інформацією), на яку можна прикріплювати файли, посилання на статті, сторінки Інтернет, замітки, відео…
Робота з онлайн-дошкою підвищує мотивацію до навчання, здобувач стає активним, має можливість працювати з інформацією у зручний час. Сама інформація представлена у вигляді текстової подачі, презентацій, відео, посилань на статті, а домашнє завдання полягає у створені «хмар із слів», що дозволяє долучитись до нових активних форм навчання.
Після опрацювання інформаційного матеріалу є можливість пройти онлайн-тестування, яке створене на базі Освітнього проекту «На Укрок».

Автор: 

Шульга Олена Станіславівна
викладача суспільних дисциплін Дніпровського індустріально-педагогічного фахового коледжу

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі