Користувацький вхід

ПРАВОПИС ДІЄСЛІВ. НЕ З ДІЄСЛОВАМИ

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Тема уроку: «Правопис дієслів. Не з дієсловами»
Тип даного уроку: урок формування умінь та навичок.
Основна мета: вивчити правопис не з дієсловами, повторити раніше вивчений матеріал про написання частки не з різними частинами мови та закріпити набуті знання на практиці; розвивати орфографічні навички правопису не з дієсловами, спостережливість,увагу,пам’ять,логічне мислення та творчі здібності; прививати любов до рідного слова, до народної творчості.
Упродовж уроку учні опрацюють правила написання не з дієсловами, навчаться обґрунтовувати свій вибір написання слів відповідно до правил.
Пригадають правила написання не з іменниками, прикметниками. Коли вони пишуться разом, а коли окремо?

Урок супроводжується підручником, роздатковим матеріалом, дидактичним матеріалом, таблицею «Не з дієсловами», що значно підвищить інтерес учнів до навчання.
На уроці використовуються такі завдання, як: повторення теоретичного матеріалу, вивчення та закріплення нового матеріалу, фразеологічна хвилинка, тренувальні вправи, фізкультхвилинка, що зробить урок корисним і цікавим та дасть можливість закріпити вивчений матеріал.

Автор: 

Корінна Ольга Вікторівна
учитель української мови та літератури в Новоукраїнському ліцеї №6 Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області

Джерело: 

Підручник українська мова: підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів/О.П. Глазова; Ковтюх С.Л. Репетитор.Навчальний посібник з практичного курсу української мови.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі