Користувацький вхід

Завдання та методи сучасної селекції

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Метою даної роботи є дати загальне поняття про селекцію як науку, основні її завдання, а також розкрити суть основних методів селекції, їх значення та практичне застосування в різних галузях господарства та сферах нашого життя.
Тема, висвітлена в даній методичній розробці, показує практичне застосування знань про механізми спадковості та мінливості організмів, що вивчались раніше. Для перевірки попередньо засвоєних знань пропонується експрес-тестування з використанням мультимедійної презентації. Вивчення нового матеріалу відбувається у формі лекції з елементами бесіди. З метою оптимізації освітнього процесу та кращого розуміння і засвоєння матеріалу, лекція супроводжується мультимедійною презентацією. Матеріал досить цікавий, і для кращого його розуміння і засвоєння він подається доступною мовою. Дана тема вимагає багато ілюстрованого матеріалу, що дає змогу повністю її розкрити та показати практичні аспекти селекції.

Автор: 

Ільчук Любов Миколаївна
викладач біології
Відокремлений структурний підрозділ "Фаховий коледж інформаційних систем і технологій Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі