Користувацький вхід

Тестові завдання для поточного оцінювання знань учнів з теми: «Тіла обертання, їх площі та об’єми». Геометрія, 11 клас. Стандартний рівень

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Важлива проблема теорії і практики навчання – це контроль, оцінка та облік знань учнів. Без перевірки або самоперевірки засвоєних знань, набутих умінь і навичок неможливе якісне навчання. Тому контроль знань учнів завжди був, є і буде важливою складовою частиною навчального процесу. Міняються окремі форми і способи контролю знань, але його головна суть – знати, наскільки вдало відбувся процес засвоєння вивченого матеріалу, – залишається незмінною.
Ця робота присвячена поточному контролю знань учнів з геометрії, 11 клас, з розділу "Тіла обертання" за допомогою тестів. Поточний контроль відбувається систематично на уроках у процесі навчання з метою отримання вчителем інформації про успішність засвоєння учнями матеріалу та формування у них умінь та навичок, а також інформації про доцільність застосування тих чи інших методів і прийомів навчання.
Тестові завдання для поточного оцінювання доцільно застосовувати на різних етапах уроку не більше як на 10-15 хвилин.

Автор: 

Веселовська Людмила Іванівна, викладач математики, ДНЗ "Черкаське вище професійне училище".

Джерело: 

1. Погорєлов О.В. Геометрія: Стереометрія; Підруч. для 10-11кл. серед. шк. – К.: Освіта, 3001.
2. Бевз Г.П. та інші. Геометрія: Підруч. для 10-11 кл. загальноосвітн. навч. закладів / Г. П. Бевз, В.Г. Бевз, Н.Г. Владімірова. – К.: Вежа, 2002.
3. Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики. Геометрія. 11 клас / За ред. З. І Слєпкань. – Харків: «Гімназія», 2002.
4. Кравчук В. Р. , Підручна М.В., Тадеєв В. Р., Янченко Г.М. Довідник зі змісту, типів та методів розвязування екзаменаційних завдань з математики. Частина 2. Геометрія. – Тернопіль: Підручники і посібники, 1998.
5. Литвиненко Г.Н., Федченко Л.Я., Швець В.Р. Збірник завдань для екзамену з математики на атестат про середню освіту. Частина 2. Геометрія. – ВНТЛ, Львів, 1997.
6. Роганін О.М. Довідник з математики для школярів та абітурієнтів. – Х.: Світ дитинства, 2007.
7. Титаренко А.М., Роганин А.Н. Стереометрия для учащихся и абитуриентов: Учебное пособие. – Харьков: Веста: Издательство «Ранок», 2002.
8. Слєпкань З.І., Литвиненко Г.М. Математика середня школа. Екзаменаційні завдання, частина І. – Днепропетровськ: НМОПІ «Альфа», 1997.
9. Гаук М., Кондратьєва Л. Тематичний контроль знань. Дидактичні матеріали з геометрії. 11 клас. – Тернопіль: «Підручники і посібники», 2002.
10. Бевз Г.П., Бевз В.Г. Математика: Підруч. для 11 кл. загальноосвітн. навч. Закладів (рівень стандарту). – К.: «Генеза», 2011.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі