Користувацький вхід

Дошкільна освіта є обов'язковою первинною складовою частиною системи безперервної освіти в Україні

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Дошкільна освіта є важливим етапом для цілісного розвитку дитини. Нині її зміст органічно пов’язаний з ідеями Нової української школи: він забезпечує наступність між дошкільною та початковою освітою в умовах шкільної реформи.
В Україні дошкільна освіта є обов'язковою частиною у системі безперервного навчання. Відповідальність за навчання дитини у дитсадку несуть її батьки або особи, які їх замінюють, та навчальні заклади, де діти перебувають.

Автор: 

Пензіна Наталья Миколаївна, комунальний заклад "Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 138 Харківської міської ради"

Джерело: 

Використана література
1. Закон України «Про освіту».
2. Закон України «Про дошкільну освіту».
3. Наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 12.01.2021 № 33 «Про затвердження Базового компонента дошкільної освіти (Державного стандарту дошкільної освіти) нова редакція».
4. Лист Міністерства освіти і науки України від 03.07.2009 № 1/9-455 «Планування роботи в дошкільних навчальних закладах».
5. Лист Міністерства освіти і науки України від 16.03.2021 № 1/9-148 «Щодо методичних рекомендацій до оновленого Базового компонента дошкільної освіти».

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі