Користувацький вхід

Останні публікації

"Оцінювання якості та ефективності контрольно-оцінювальних матеріалів як засобу вимірювання рівня навчальних досягнень"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0
За допомогою педагогічного експерименту перевірялась якість та ефективність розробленого навчально-методичного комплексу контрольно-оцінювальних матеріалів для досягнення статистично значимого зростання рівня навчальних досягнень здобувачів освіти з професійної кваліфікації. Виміряти даний показник було вирішено за допомогою проведення тестування. Для того, щоб отримані в ході експерименту результати можна було вважати достовірними та адекватними, була проведена перевірка якості розроблених тестів у цілому, так і окремих тестових завдань. Тести проводились у формі електронного комп’ютерного тестування в системі MOODLE. Це дозволило забезпечити незалежну оцінку навчальних досягнень здобувачів освіти, автоматизацію перевірки знань, оцінити ефективність організації навчального процесу.
Автор: 

Ярич Ігор Ярославович

Методист, викладач інформатики та комп’ютерних дисциплін

Державний навчальний заклад
«Вище професійне училище №34 м. Стрий»

Джерело: 

1. Кухар Л.О., Сергієнко В.П. Конструювання тестів. Курс лекцій: навч. посіб. / Л.О. Кухар, В.П. Сергієнко. – Луцьк, 2010. – 182 с.
2. Сергієнко В.П. Використання вбудованої системи аналізу тестових завдань в LCMS Moodle / В.П. Сергієнко, Л.О. Кухар, О.В. Галицький, П.В. Микитенко // Інформаційні технології і засоби навчання. – 2014. – Т. 41, Вип. 3. – С. 196-208.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі