Користувацький вхід

Авторська розробка на тему «Планування тематичного дня. Тема дня: « Як змінюється життя птахів восени?»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

«Чого нема в житті, того не може бути і в літературі», - казав Панас Мирний. А коли мова йде про НУШ, то ці слова, як на мене, є особливо актуальними. Бо все, що діти мають «увібрати» в себе, опанувати, тепер досліджуватимемо інтегровано. Вміння спланувати день відповідно до теми тижня є одним із головних пріоритетів у вирішенні програмових завдань. Тому мета даної роботи – очевидна.
Отже, перш ніж визначитися з темою дня, з’ясуємо основні компоненти, сторони, проблемні питання, які важливі для вивчення дітьми протягом цього тижня. Іншими словами, перед плануванням кожного виду діяльності ставимо собі за мету: «Що це дає дітям?». У цьому нам допоможе ментальна карта. Обравши найважливіші аспекти, ідеї серед запропонованих, ми і визначаємося з темою дня. Пам’ятаймо, ключовою рушійною силою і мотиватором учнів до вивчення і дослідження нових знань є їхня природна цікавість. Розвивайте її!

Автор: 

Сокур Ірина Анатоліївна
учителька початкових класів
ОЗ Піщанського ліцею
Піщанської сільської ради

Джерело: 

1. Державний стандарт початкової освіти (затверджено Постановою Кабінету Міністрів України від 21 лютого 2018 р. № 87 )
2. MON-EDERA-OSVITORIA: ST101 Онлайн-курс для вчителів початкової школи. Модуль 4.
3. Іщенко О. Л. Я досліджую світ : підруч. для 1 кл. закл. загал. серед. освіти (у 2-х частинах) : Ч. 1 / О. Л. Іщенко, О. М. Ващенко, Л. В. Романенко, О. М. Кліщ. — Київ : Літера ЛТД, 2018. —С. 47.
4. Інтернет-ресурси: https://www.youtube.com/watch?v=IWY3hXZc8S0.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі