Користувацький вхід

Презентація "Електричний струм у вакуумі "

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Презентація до уроку фізики на тему "Електричний струм у вакуумі "

Автор: 

Інтернет

20 секунд і презентація в "Кошику". Якщо вже щось викладати - то путнє, а не що небуть лиш би викласти. Звичайно, це тільки моя думка.

я людина на сайті нова, навіть не вчитель, але повз такий комментар пройти не змогла. Я також виклала декілька своїх робіт, які оформлюю діткам в школу. Я досить нормально розумію, що є набагато кращі. Мені також не викладати? Подумалось, якщо такий комментар - мабуть людина має купу класних робіт, може навчити і показати приклад. І що б ви подумали? А як завжди в українця...

Але якщо ми користуємось, чи принаймі хочемо скористатись чиєюсь роботою, давайте будемо, як мінімум, толерантними. Ну не сподобалось - і що? не користуйтесь... зробіть свою, класну, покажіть як... навчіть...

та де там...

Пробачте, за мої п'ять копійок

Ну і чого Ви так взїлися? Маю свою думку, то й ділюся з Вами. Чесно кажучи, жалко часу, витраченого на скачування цієї роботи, невідомо звідки взятої. Чи можливо Інтернет - це нік автора?
Щодо власних робіт, то звичайно маю, але викладати не хочу в силу п’яти причин. Перша: чисто українське жлобство. П’ята: завжди найдеться хтось, хто любить критикувати і хаяти чужі роботи :)
А хочете навчитися - зайдіть на сайт любого вчителя інформатики.Можна до Бройченко А.Г., чи до Кравчук Г.Т.
Моя думка проста - якщо на сайті виставляти продукт низької якості, то це буде не сайт а смітник.

Не хотіла б я працювати з Вами в одному колективі і вислуховувати "Вашу думку"... В силу 5 причин: Перша: у Вас відсутнє почуття толерантності і поваги до колег, 5-та: перш ніж критикувати, покажіть свою роботу. А так це звичайнісінький нарцисизм.Але це тільки моя думка)))

Ого, оце ж я Вас і достав :)
А скажіть, тільки чесно, ви цю презентацію переглядали? Чи тільки прочитали негативний коментар і вирішили "вставити свої п’ять копійок" на захист ображених і принижених? Думаю, що так воно і було. Ви що, дійсно вважаєте, що коментарі повинні бути тільки позитивними, не дивлячись ні на що? Ну тоді вибачте.

Так, я бачила презентацію. Може, і не найсильніший варіант, але поради і зауваження теж слід давати в коректній формі. Ми все ж таки педагоги.

І все таки якийсь контроль за якістю викладеного матеріалу на сайті повинен бути! Сприймайте це як "коректне" побажання.

Обхаяти людину просто. Давайте будемо добрішими один з одним. Повністю підтримую користувача StaruШка!!!

Шасливий автор публікації. Його робота викликала хоч якісь коментарі. Тепер він знає думку колег. Набагато гірше коли після сотні переглядів матеріалу жодного відгуку. І виникає питання :"А чи варто викладати щось? Чи воно комусь потрібне? Для кого(чого) затрачені зусилля?"

Що означає "контроль"? Ви вважаєте себе, шановний igor53, експертом? Чи робота викладена в якійсь конкурсній номінації? Вчитель створив, як зумів, витратив свій час на розміщення, поділився безкоштовно, лише за це йому, як і кожному користувачу порталу, велике спасибі. Напевне, не дарма до матеріалу можна додати лише "+", "-" відсутній, модератори з повагою відносяться до авторів. То чому б і нам не бути хоча б чемними!

я згодна з тим, що коментар перший був грубий і його автор... але автор презентації (не автор публікації) невідомий - з інету матеріал. тому мені здається потрібно автору публікації звертати увагу і розуміся в тому, що публікує... якщо сам не розроблював

Щановні дописувачі. Це мій аккаунт з якого я викладав цікаві, як я важаю матеріали. Після коментаря на цей матеріал мене просто забанили. Ось що відповів адміністратор:Ваш акаунт заблоковано
Вибачте, але Методичний портал призначений для публікації власних
авторських матеріалів
і не призначений для заробітку на скачуванні файлів з файлообмінників
Я хочу сказати ось що, на порталі багато таких користувачів як я, хоча забанили тільки мене, не буду сперчатися адмін господар ресурсу і може поступати як хоче. Але хай він буде послідовним. А igor53 я думаю просто настучав на мене адміну.

Намагаюсь бути послідовним. За низьку якість ВЛАСНИХ АВТОРСЬКИХ матеріалів я не забанив жодного користувача.

Ви перебільшуєте свою унікальність, стверджуючи, що забанили тільки Вас. Блокую регулярно, хоча не завжди своєчасно (от і Ви встигли опублікувати більше 20 ЧУЖИХ робіт без вказівок на авторство і без посилань на першоджерела). На сьогодні на Методичному порталі тільки двоє користувачів з позицією, близькою до Вашої. І не заблоковані вони ПОКИ ЩО тільки через те, що поряд з чужими матеріалами публікують і свої авторські роботи.

А igor53, звісно, мені не скаржився на Вас. Я просто звернув увагу на його коментар, переглянув Ваш профіль і зрозумів, що Ви копіюєте чужі файли з інших сайтів, викладаєте їх на файлообмінник, що платить за скачування і рекламуєте на Методичному порталі для збільшення заробітку.

Стосовно коментаря igor53 та дискусії, що розгорнулася навколо нього:
Мені близька позиція Даниловича - критика штовхає нас до самовдосконалення.

Можна не погоджуватись з точкою зору igor53, але в чесності та відвертості йому не відмовиш, що в наш час велика рідкість.

І що таке доброта і толерантність? Чи не переплутали толерантність з байдужістю, з відсутністю власної точки зору або небажанням її оприлюднити?

Оскільки питання мої риторичні (а всі коментарі, крім першого, не стосуються теми публікації), то закриваю тему для коментування.

Бажаючі продовжити дискусію можуть створити відповідну тему на форумі (наприклад, «Про модерування на Методичному порталі», «Про толерантність в педагогічному колективі», «Про коректну критику публікацій (шкода чи користь, образа чи вдячність?)» і т.д.).

Давайте обговорювати опубліковані матеріали (критикувати, уточнювати, порівнювати, виправляти, пропонувати доповнення та нові ідеї), а не відвідувачів, чиї коментарі нам не сподобалися

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі