Користувацький вхід

Виконання ЛР 10-11клас (рівень стандарту)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


2

Методичний посібник “ Методика виконання лабораторних робіт з інформатики для учнів першого курсу(рівень стандарту) ” може бути використана для проведення уроків при викладанні предметів “Інформатика”.
У методичній розробці передбачено формування практичних навичок учнів по кожній темі.
Спочатку викладач пояснює новий матеріал, супроводжуючи пояснення демонстрацією основних понять та прийомів роботи на ПК за допомогою відеопроектору. Потім учням пропонується розглянути самостійно презентацію, яка містить практичні відомості нової теми.
На уроці передбачено активну самостійну індивідуальну роботу учнів, що сприяє розвитку ініціативи, логічного мислення, комунікативних якостей.
Збірка містить лабораторні роботи по наступних розділах навчання: програма для створення презентацій продукції Microsoft Power Point, програма для розробки буклетів та іншої рекламної продукції Microsoft Publisher, текстовий процесор Microsoft Word, служби Інтернету.
Роботи розраховані на виконання користувачами, які мають початкові навички роботи з ПК. Вони можуть бути корисні не тільки учням першого курсу, але і іншим користувачам, що потребують початкове знання з використання продукції Microsoft Power Point, Microsoft Publisher, Microsoft Word, служби Інтернету .

Автор: 

Назаренко Тетяна Іванівна, викладач І категорії, Професійно - технічне училище№2, м.Дніпропетровськ

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі