Користувацький вхід

Урок з використанням ІКТ у 10 класі: «Ми - лідери»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Підручник: «Opportunities New», Longman
Автор: учитель англійської мови вищої категорії, старший учитель Савченко Н.М. НВК№16, м. Мелітополь.
Актуальність: Наша школа з 2006 року бере активну участь у міжнародному проекті виховання лідерства за підтримки Британської Ради в Україні. За час роботи у проекті було встановлено зв’язки зі школою-партнером у Великій Британії, в Манчестері. Наші партнери зацікавились тим, як ми готуємось та проводимо свята спортивного та культурного напрямків в нашій країні, та звернулись з прохання поділитись досвідом. Так, перед нами постало завдання допомогти учням Манчестерської школи дізнатись більше про нас, нашу країну.
Навчальні предмети: англійська мова, інформатика, фізкультура.

Мета:
• навчити учнів розуміти на слух і вживати в мовленні на рівні фрази ЛО для розмови про організацію свята; тренувати учнів в усному та писемному мовленні в межах теми, що вивчається та відповідно до комунікативного завдання; навчити співпраці, привчити працювати однією командою, ділитися успіхами, радістю.
• Розвивати мовну здогадку та довготривалу пам’ять, творчі здібності учнів, розвивати культуру спілкування в ситуаціях, вміння робити висновки та узагальнення, вміння планувати свою діяльність.
• Виховувати любов до спорту, мистецтва, повагу до своєї країни та країни, мову якої вивчаємо, любов до англійської мови, повагу один до одного, пізнавальний інтерес до вивчення англійської мови, культуру спілкування.

Очікуванні результати:
• Використовуючи метод «ПРЕС», учні обирають напрямки роботи щодо підготовки фестивалю;
• Об’єднавшись у малі групи працюють над завданням, що було отримано шляхом жеребкування, використовуючи метод «Ажурна пилка»;
• Демонструють результати своєї роботи перед вчителем та членами інших груп, після чого презентація кожної групи оцінюється іншими членами команди;
• Продивившись презентації усіх чотирьох груп, діти працюють з картками само оцінювання, після чого отримують домашнє завдання проаналізувати роботи інших груп та написати сценарій проведення спортивно-країнознавчого свята, щоб відправити його партерам у великій Британії.

Вхідні знання та навички: Учні вже мають пройти тренінг з розвитку лідерських якостей та мати досвід роботи щодо проведення та організації заходів спортивного та країнознавчого напрямків. Учні повинні володіти іноземною мовою (англійською) на достатньому рівні, а також володіти відповідними комп’ютерними програмами.

Матеріально - технічне, інформаційне та методичне забезпечення:
• Обладнання (фотоапарат, принтер, засоби для зв’язку з Інтернетом, диски, флеш-накопичувачі, сканер, комп’ютер, мультимедійний проектор)
• картки для роботи в групах, картки для домашнього завдання, самооцінки, маркери, листи, спортивний інвентар,
• Ресурси Інтернету

Автор: 

Савченко Наталя Миколаївна
учитель англійської мови вищої категорії, старший учитель
Навчально-виховний комплекс № 16

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі