Користувацький вхід

ТМ «Розумники» нагороджено золотом!

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.



novost_06.03.jpg25 - 27 лютого 2013 року Торгівельна Марка «Розумники» разом з компанією Intel взяла участь у XVI Міжнародній виставці навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2013», яка відбулася в Київському Палаці дітей та юнацтва. Виставка «Сучасна освіта в Україні» є одним із найбільш помітних та масштабних презентаційних заходів в українській освітній галузі.
Організаторами виставки виступили: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України, виставкова фірма „КАРШЕ”.
У церемонії відкриття взяли участь: президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, віце-президент Національної академії педагогічних наук України Андрій Гуржій, проректор Київської духовної академії та семінарії ігумен Сергій, президент виставкової компанії «Карше» Олександр Карпов, директор Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОНмолодьспорту Володимир Вербицький, директор з корпоративних питань корпорації «Інтел» в Україні та СНД Тетяна Нанаєва.
Вітаючи учасників і гостей, Василь Кремень зауважив, що виставка є майданчиком для обміну досвідом між усіма її учасниками, однією з постійних і незмінних можливостей привернення широкої уваги громадськості до освіти, освітньої діяльності, до проблем і досягнень освіти.
Упродовж трьох днів на виставці були представлені біля 500 учасників з 25 регіонів України, провідні навчальні заклади України, обласні та міські управління освіти, заклади післядипломної освіти, науково-методичні центри, виробники технічних засобів навчання, автори інноваційних педагогічних технологій, міжнародні та наукові установи, підприємства, комерційні структури та видавництва, які співпрацюють з системою освіти, педагогічна преса.
У рамках виставки пройшла Сьома виставка-презентація «Освіта України «Інноваційні технології навчання»», конкурс наукових робіт. Виставка представила насичену конкурсну програму для учасників та для обдарованої молоді: Тринадцятий національний конкурс малюнку, Шостий національний конкурс архітектурних проектів, Третій національний конкурс молодих композиторів імені Івана Карабиця, Третій національний конкурс «Первоцвіт», Третій національний конкурс на кращий веб-сайт «Веб-сайт – обличчя успіху». А також, провели багато науково-практичних конференцій, семінарів, «круглих столів», презентацій, майстер-класів за участю провідних фахівців-освітян, видатних науковців та представників підприємств, що працюють на теренах освіти.
ТМ «Розумники» разом з Intel презентували свої напрацювання на окремому стенді. На експозиції були широко представлені сучасні цифрові освітні ресурси, сучасна комп’ютерна техніка від Intel, інтерактивні комплекси, електронні програмні засоби навчального призначення, мережеві online та ofline рішення рівного доступу до якісного контенту, обладнання для предметних кабінетів, методичні посібники та навчальна література та ін.
В рамках виставки ТМ «Розумники» було організовано розіграш цінних призів, а саме «Активатора інтерактивної поверхні» та комплекту мультимедійних підручників.

Переможцями розіграшу та власниками цінних призів стали:

- Ярко Ірина Іванівна, заступник директора ЗОШ №69 м. Дніпропетровська (виграла активатор);

- Химинець Олексій Олексійович, співробітник Ужгородськогот національного університету (виграв мультимедійні підручники).

За підсумком роботи виставки, ТМ «Розумники» були нагороджені організаторами високою відзнакою – золотою медаллю «За партнерство».

Автор: 

ТМ Розумники

Джерело: 

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі