Користувацький вхід

ТМ «Розумники» прийняла участь у Міжнародному саміті ІКТ в Молдові.

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.



1_1.jpg16 – 17 квітня 2013 року компанія «Розумники» разом з незмінним партнером компанією Intel прийняли участь в IV Міжнародному саміті інформаційно-комунікаційних технологій «Moldova ICT Summit 2013», який відбувся в місті Кишиневі Республіка Молдова. Саміт відвідали більш ніж 1000 учасників та гостей з різних країн: керівники та спеціалісти місцевих та зарубіжних ІТ-компаній, представники влади, вчені, освітяни, громадські діячі та бізнесмени.
IV Міжнародний саміт став майданчиком для експозиції інформаційних засобів навчання, інноваційних технічних рішень, передових освітніх технологій та досягнень. Метою виставки була презентація та впровадження інноваційних методів навчання, ознайомлення професіоналів у галузі освіти та широкого кола відвідувачів виставки із реальною роботою компаній-лідерів у напрямку інноваційних технологій навчання та впровадженням найкращих практик; зустріч із провідними експертами компаній, що дозволить отримати відповіді на всі запитання стосовно застосування обладнання та провідних методик навчання.
Новітні розробки корпорації Intel та Торгівельної Марки «Розумники» були широко представлені на окремому стенді. Гості та учасники виставки мали змогу познайомитись з останніми досягненнями в галузі освіти: технічними рішеннями та навчальними комп’ютерними програмами. Серед продемонстрованих засобів навчання були: персональні мобільні комп’ютерні пристрої (нетбуки, планшети) мультимедійні підручники, тестові системи, мобільний інтерактивний комплекс, мультимедійне аудіовізуальне обладнання, а також новинка від ТМ «Розумники» - «Медіатека «Розумники». Загальношкільна мультимедійна база знань на медіасервері».
Фахівці ТМ «Розумники» провели ряд робочих зустрічей з представниками Міністерства освіти республіки Молдова, освітянами та керівництвом компаній-розробників інформаційних технологій. Результатом стала домовленість про майбутню співпрацю у напрямку розробки навчального контенту для освіти Молдови та просування товарів від ТМ «Розумники» на місцевому ринку.2_1.jpg3.jpg

Автор: 

ТМ "Розумники"

Джерело: 

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі