Користувацький вхід

Галина Ткачук "ВІікно до собаки"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Урок з української літератури у 6 класі з позакласного читання на тему «Галина Ткачук «Вікно до собаки» дає можливість розвивати навички аналізу прозового твору, інтерес до самостійного читання сучасної дитячої прози; формувати читацьку допитливість, творчо висловлювати власні думки; виховувати бережне ставлення до природи та відповідальність за свої вчинки та бажання.
Використаний інтерактивний прийом «Шість капелюхів мислення» дозволяє скоротити час розв`язання проблеми на більше, ніж на 40% і підвищити ефективність результатів діяльності.
Матеріал мультимедійної учительської презентації забезпечує максимальну простоту та прозорість організації вивчення матеріалу учнями.
Учнівська презентація дає представлення результатів самостійної роботи.
Диференційоване домашнє завдання дає можливість учням продемонструвати рівень своїх знань з теми.

Автор: 

Автор:
Назаренко Світлана Петрівна
учитель української мови та літератури
Розумівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Запорізький район Запорізька область

Джерело: 

Джерела
1. Галина Ткачук. Вікно до собаки. - К.: Грані-Т, 2012 2. http://www.eduwiki.uran.net.ua 3. http://zl.kiev.ua/forum/thread19.html 4. http://uk.wikipedia.org/wiki 5. http://www.bbc.co.uk/ukrainian/entertainment 6. https://www.google.com.ua/search?q 7. http://avtura.com.ua/book/909/reviews/ 8. http://svitliteraturu.ucoz.ua/_ 9. www.library.kherson.ua/klas/... 10. http://www.ukrreferat.com/index.php 11. kpuch.dn.ua/.../ 12. ukraine3d.com/.../panoramy_Khmelnitskog. 13. ukraine.polnaya.info/hmelnytska-oblast/ 14. old.grani-t.com.ua/ukr/pamjatka_chytacham 15. www.grani-t.com.ua/about/news/

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі