Користувацький вхід

Останні публікації

Урок патріотизму

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Джерелами патріотичного виховання є рідне слово батька і матері, колискова пісня, культ Матері та Батька, рідна оселя, садиба, батьківщина і Батьківщина, героїчне минуле народу, життєдіяльність історичних постатей народу (політичних діячів, вчених, письменників, діячів мистецтва і культури), конкретна діяльність особистості щодо матеріального та культурного збагачення своєї країни.

В арсеналі діяльності з патріотичного виховання підростаючого покоління є багато засобів і методів впливу. Однак головне — це включення кожної особистості в конкретну діяльність з творення й примноження багатства і краси своєї Вітчизни.

Автор: 

Ісак В.І.

А де ж файл?

Зараз!

Знову не можу завантажити?! Чому?

В чому проблема?
Які повідомлення про помилку під час завантаження?

The selected file urok_patriotyzmu.ppt could not be uploaded. The file is 74.62 MБ exceeding the maximum file size of 20 MБ.

Це і є відповідь на ваше запитання:
«Вибраний файл urok_patriotyzmu.ppt не можна завантажити. Файл 74.62 MБ перевищує максимально дозволений размір файлу 20 MБ.»

Перегляньте свою презентацію і спробуйте зрозуміти, що саме зробило її розміри такими гігантськими.

Найчастіше це малюнки та фотографії, не стиснені і неоптимізовані для публікації.

20МБ дозволеного розміру - це презентація на 90!!!слайдів, в кожному!!! з яких вставлено малюнок або фотографію до 200кБ.

Якщо не в змозі самостійно оптимізувати розмір презентації, то опублікуйте її на файлообміннику, а на Методпорталі дайте посилання.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі