Користувацький вхід

Стенд "Твоя безпека"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


2


Назва: Стенд "Твоя безпека"
Сторінок: 20
Формат|Якість: а4, 300 dpi
Розмір: 53 мб

Складові для оформлення стенду "Твоя безпека". До архіву ввійшли літери для сворення напису, матеріал для стенду, Наприклад, "Один вдома", "Безпека на дорозі", "Насильство в сім’ї", інші, два фони для можливості внести свій текст.

Роздруковуємо на кольоровому принтері чи в типографії, вирізаємо по контурах, приклеюємо на основу стенду (це може бути плита дсп, двп, фанера, картон та ін. розмір - як Вам буде завгодно) і користуєтесь.

завантажити

Автор: 

StaruШка

Джерело: 

Добрий день! Ось так непомітно закінчується відпустка, і вже поволі починаєш думати про новий начальний рік! І знову щоранку відвідуєш Методичний портал, скидуєш щось необхідне, і усі думки знову про школу. Дивлячись на Ваші роботи, не перестаєш дивуватися вашому натхненню та вашій творчості. Ви, як завжди, молодець! Тому в мене знову виникло прохання до Вас. Чи не могли б ви зробити "Посвідчення п’ятикласників", бо хочеться чимось їх здивувати. Гадаю буду вдячна не лише я, а й безліч колег, які у цьому році будуть класними керівниками п’ятикласників!

perfilova, Наталя... Ольга вже зробила посвідчення. Дякую Вам за гарні слова.

Дуже вдячна Вам за допомогу! Можливо, у Вас ще виникнуть якісь ідеї стосовно 5 класу!

Доброго дня!І знову потрібна Ваша допомога!Впевнена, що лише така натхнення людина,як Ви, зможе мені допомогти. Для любительського об'єднання "Джерельце "(діти займаються пошуковою роботою, вивчають звичаї і обряди нашого народу і т.і.)потрібен логотип.Заздалегідь вдячна !

перейти

lili.2012, подивіться, не знаю, чи так Ви це собі уявляли, дуже мало інформації відВас було. Але може підійде.

Доброго дня! Дякую!!!!!!!!Все підходить.Творчих Вам успіхів і наснаги.Ви дійсно робите те, без чого не обходиться ні праця вчителя , ні шкільне життя.

Дякую, користуйтесь, рада що все вийшло

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі