Користувацький вхід

Інтегроване заняття з пріоритетом мовленнєвого розвитку та корекційно-розвивальної роботи з дітьми старшого дошкільного віку.

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Для своєчасного і повноцінного розвитку дитячої особистості я впроваджую в педагогічний процес сучасну експериментально апробовану освітню технологію: «Психолого-педагогічне проектування взаємодії дорослого і дитини», автор – доктор псих. наук, професор Піроженко Т.О.
Цей проект допомагає мені розширити й поглибити знання дітей про навколишнє середовище, розвивати комунікативно-мовленнєву компетентність дітей, самооцінку, виховувати бережливе ставлення до природи та інше. Він мотивує малят до творчості і взаємодії, сприяє спільному пошуку рішень. Під час розв’язання проблемних ситуацій реалізуються завдання мовленнєвого та пізнавального розвитку. Якщо надати дитині свободу самовираження, створити умови для її вільного всебічного розвитку, то вона стане активним й ініціативним учасником соціальної взаємодії, в якій дошкільник має не лише засвоїти суспільний досвід (мову), але й щоразу самостійно застосовувати засвоєне, робити свій власний вибір адекватних до ситуації засобів спілкування, нарешті, створювати свої власні засоби для реалізації мети взаємодії.

Автор: 

Лічман Ніна Миколаївна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі