Користувацький вхід

Матеріали для вчителів.zip (65,58 Мб)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Архів містить матеріали (схеми, таблиці) для вчителів (програмістів, фізиків, математиків, інформатиків, езотериків, англ мови)
Усі матеріали набрані в текстовому процесорі Word. Матеріали зручно використовувати під час підготовки вчителя до уроків.

Автор: 

Олег Вікторович

Пане Олег. Мені завжди здавалося, що математика, фізика, інформатика відносяться до точних наук, але опис вашої публікації далекий до точності. Якщо ви публікуєте матеріали - то знайдіть час і до їх оформлення: назви тем, формати файлів і т.д., та і назва вашої публікації могла би бути точніше. Наприклад "Додатковий матеріал до уроків для вчителів математики".
Щодо езотеріків - я сам таким балувався, але у школі не зустрічав...;))

Вы хотите сказать, что мои выводы неточны? Я, конечно, не ставил целью написать одну книгу и изложить в ней сразу несколько предметов-это и невозможно, поэтому я максимально точно проклассифицировал все свои файлы, которые долго набирал. Однако посмотрите хотя бы на мои классификации по: интегралам, дифференциальным уравнениям, элементарным уравнениям и неравенствам, линиям 2-го порядка, планиметрии, стереометрии, тригонометрии, множество материалов по физике, сверхобобщенные материалы по программированию. Мои материалы для умных учителей цены не имеют - сначала изучите мои материалы, а потом давайте ваши коменты. Скажите спасибо за то, что я делюсь материалами, которые я собирал большой отрезок своей жизни. Что касается эзотерики, то в своей книге "Мироздание" я максимально просто и точно описал как устроен мир. В школе эзотерика, конечно, не изучается, а для общего развития и понимания того для чего человек создан и что его ожидает в будущем я максимально простым языком все описал.

По перше - мовою спілкування на порталі є українська: http://metodportal.com/node/1658
По друге - відслідковуйте свої публікації, щоб через рік не відповідати на коментарії.

Щодо ваших висновків - я мав на увазі не вашу класифікацію матеріалів в архіві, а відсутність інформації про ці матеріали в анонсі до матеріалу. Люди скачують "кота в мішку".

<Скажите спасибо за то, что я делюсь материалами> - кажу Дякую! хоча не скористався вашими матеріалами особисто, думаю вони комусь стануть у пригоді.

Щодо езотерики - думаю портал не те місце, де це можна детально обговорювати, тим паче зі мною.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі