Користувацький вхід

Методичний посібник "Фізика в побуті 6"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Навчальна програма з фізики для допоміжних шкіл розрахована на трирічний курс (7, 8, 9 класи) з двогодинним тижневим навантаженням.
Враховуючи великий обсяг матеріалу, я стикнулася з проблемою, яка полягала в тому, що діти з важкими дефектами не в стані засвоїти потрібний матеріал за даних умов. Тому було використано додаткову годину в 6 класі з варіативної частини розподілу уроків у школі. Таким чином, програма трирічного курсу фізики в побуті викладалася мною чотири роки. А це зобов’язувало до зміни навчальної програми при збереженні програмового матеріалу.
Тому виникла необхідність у створенні методичного посібника, який може бути використаний як дітьми відповідної категорії при вивченні фізики в побуті в 6 класі.
Даний посібник полегшує процес викладання мною даного предмета, а також полегшує процес засвоєння необхідного навчального матеріалу дітьми.
Навчальний матеріал викладений в даному посібнику з врахуванням потреб та можливостей дітей зі складними вадами зору і психіки.
Цей посібник може бути корисний і вчителям, які викладають даний предмет при підготовці до уроків: написанні конспектів, розробці роздаткового матеріалу.

Автор: 

Сушинська І.Т., вчитель фізики, КЗЛОР "Підгірцівська спецшкола-інтернат І-ІІІ ст."

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі