Користувацький вхід

Урок з циклу «Техніка підготовки ораторського виступу», 11 клас (профільний філологічний ) Тема: Способи активізації мислення та емоційно-почуттєвої діяльності аудиторії. Засоби встановлення контакту зі слухачами.

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Урок з циклу "Техніка підготовки ораторського виступу" в 11 класі (профільному).

Використано промови Стіва Джобса, О. Довженка. Одне завдання було навіяне Криворотенко Ольгою Григорівною (добір аргументів), за що їй велика подяка (http://kzsh-123.klasna.com/uk/article/ritorikarozrobka-sistemi-argumenti...). Є моя презентація, але завелика, щоб розмістити тут.
Також додаю картку взаємооцінювання публічного виступу.

Автор: 

Чкан Тетяна Анатоліївна, учитель ЗОШ № 11 м. Бердянська Запорізької області, вища категорія, старший учитель

Шановний адміністраторе, нагадайте, будь ласка, як додати презентацію, яка перевищує 20 Мб. Маю презентацію до цього уроку більше 50 Мб із вставленими відео.

Все дуже просто: зареєструйте собі хмарний диск, завантажте туди свої файли та вставте посилання на них у свою публікацію.
Якщо у вас є поштова скринька на Гугл чи Яндекс, то ви вже маєте такий диск:
Google Диск
https://drive.google.com
Яндекс Диск
https://disk.yandex.ru
Можна зареєструватись на більш зручному та великому за розміром:
MEGA
https://mega.co.nz/

Alex77 , дякую за допомогу. Ось даю посилання на Яндекс Диск https://yadi.sk/i/Fb26Sb96e4FJS Чи відкривається файл? Перевірте, будь ласка.

Спробувала сама увійти за посиланням - презентація зіпсована: виглядають елементи макету слайдів, зникли деякі елементи таблиці. Мабуть, треба перезалити?

Файли краще завантажувати в архівах - тоді збережеться оформлення ваших матеріалів.

Дякую за підказку. Спробувала https://yadi.sk/d/izc87p1De6Rvn - це презентація, а це https://yadi.sk/d/izc87p1De6Rvn - посилання на папку з презентацією, текстом уроку в Ворді та Карткою взаємооцінювання. Перевірила, а за обома посиланнями відкривається вся папка.

Головне - бажання вчитися.
А тепер тисните "Змінити" вгорі вашої публікації і додаєте посилання на ваш матеріал на Яндекс-диску, а потім внизу публікації натисните "Зберегти" - і буде поислання для скачування матеріалу в самій публікації, а не у вашому коиентарі.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі