Користувацький вхід

Произношение и написание сочетаний жи, ши

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Конспект уроку російської мови для учнів 5 класу
Тема: « Вимова та написання словосполучень жи, ши».
Даний урок розроблений мною із використанням інформаційно-комунікаційних технологій, які охопили сьогодні всі сторони життя сучасного суспільства. Нестандартний урок у вигляді подорожі. Форма уроку обрана з урахуванням вікових особливостей дітей, що сприяє активізації пізнавальної діяльності учнів.
Я прагнула через цікаві завдання уроку, їх різноманітність використання створити умови для повного розвитку пізнавального інтересу дитини.
Саме через гру я прагнула створити умови для повного індивідуального розвитку дитини, задоволення природних потреб кожного учня, актуалізацію можливостей дитини, через цікаві завдання уроку, їх різноманітність використання.
Використання ігрової технології – це спосіб, на мій погляд, зробити серйозну роботу цікавою, а зовсім не спосіб звільнити дитину від неї. Проте потрібно мати на увазі, що ставлення дітей до гри різниться і визначається їх особистісним сприйняттям ролі гри у їх житті. Гра–розвага – це зовсім не гра–навчання. Гра-навчання – це життя в адаптованому для дітей вигляді і тому нам, педагогам, треба ставитися до цього серйозно і, використовуючи обрану мною інноваційну технологію, не переплутати гру–розвагу з грою-навчанням.
Закінчуючи свою думку, хочу навести слова Венгера «Якщо ми хочемо, щоб дитина щось засвоїла, то потрібно це втілити в діяльність самої дитини». Ця думка повинна червоною ниткою проходити через всі уроки вчителя. Пропоную розробку свого уроку російської мови.

Автор: 

Рибак Наталія Вікторівна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі