Користувацький вхід

Від дружби - до співробітництва та миру

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Відповідно до Рекомендацій Ради Європи у Державному стандарті та в новій Програмі з іноземної мови для загальноосвітніх навчальних закладів сформульована основна мета навчання – формування в учнів комунікативної компетенції, яка розглядається як практичне оволодіння ними мовленнєвими уміннями на рівні, достатньому для здійснення іншомовного спілкування, яке є одним із видів людської діяльності.
У процесі вивчення іноземної мови важливу роль відіграє мовне середовище. У школі дуже важливо створити такі умови, де учні могли б спілкуватись іноземною мовою. Бо, з одного боку, учень перебуває в середовищі рідної мови, а з іншого – у нього не виникає потреби у спілкуванні іноземною мовою, в закріпленні та розвитку своїх знань.
Тому необхідно створити мікросередовище не тільки на уроці, а й у позакласній роботі, що допомагає школярам реалізувати свої уміння та навички і буде стимулом у здобутті нових умінь і знань.
Оскільки в наш час не всі учні мають можливість побувати за кордоном, то волонтерство має велике значення для спілкування з носіями іноземної мови.

Автор: 

Марчук Ганна Миколаївна, вчитель французької мови Великомежиріцького НВК "Школа І ступеня-гімназія"

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі