Користувацький вхід

Детектив-шоу. Інтелектуальна гра

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


2

Хтось із великих сказав: „Якщо в календарі нічого немає, а на душі негаразд, то потрібно придумати маленьке свято і відзначити його, а інакше буде не весело”.
Сьогоднішнє наше свято присвя¬чене правовій тематиці, зокрема, змаганню кмітливих і ерудованих під девізом: «Детектив-шоу - 2014». В цьому конкурсі сьогодні приймають участь незвичайні команди. Команди, які складаються із учня і вчителя. Вони хочуть довести, що між учителем і учнем нашої школи немає дистанції, якої неможливо подолати, що вчитель і учень – це скоріше партнери, товариші, яких об’єднує спільна справа і, що вони – єдина команда однодумців, які не тільки працюють разом під час уроків, а й можуть цікаво та змістовно разом відпочити і позмагатися в інтелектуально-розважальній грі „Детектив-шоу”.

Автор: 

Сорич Ірина Володимирівна,
вчитель історії, вчитель вищої категорії, вчитель-методист
Шевченківської спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю Черкаської обласної ради

як відкрити для перегляду відеофайл?

Архів videofragmenty.zip не розпаковується, а тому переглянути вміст неможливо. Якщо автор публікації прочитає ці коментарі та виправить - тоді буде така можливість.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі