Користувацький вхід

Тестові завдання для тематичного оцінювання з фізики 7 клас

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


1

Перевірка знань, умінь та навичок завжди була і є водночас засобом повторення, поглиблення та систематизації знань. У процесі навчання фізики її часто поєднують з розв’язуванням різноманітних задач, виконанням лабораторних робіт, дослідів та експериментів, сприяючи цим самим закріпленню в учнів необхідних умінь та навичок, розвитку їх пам'яті, мислення та вміння правильно й раціонально висловлювати свої думки, систематизації набутих знань.
Кожен тест складається з 24 тверджень, що відповідають змісту теми. Серед них є висловлювання правильні і хибні. Учень має визна¬чити, правильне чи хибне це висловлювання, і записати відповідь відповідною цифрою: якщо твердження правильне, учень ставить знак «+», хибне — «-». Застосування знаків замість слів істотно спрощує перевірку виконаних робіт.
Зміст тесту сформований так, що кожне запитання, що входить до висловлювання, повторюється двічі, але з різними формулюваннями. Це значно зменшує можливість механічного вгадування відповідей, адже відповіді зараховуються лише тоді, коли на обидва такі твердження дано правильні відповіді. Правильні відповіді на 12 пар тверджень оцінюються у 12 балів.

Автор: 

Остапчук О.О.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі