Користувацький вхід

Тестові завдання з читання для рубіжного/ підсумкового контролю з англійської мови з теми «Спорт» для різних ступеней навчання

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0
Протягом навчання англійської мови в середній загальноосвітній школі учні повинні оволодіти різноманітними вміннями вивчаючого, ознайомлюваного та вибіркового читання різних за жанром текстів тестові завдання з читання ,що включаються в рубіжний/ підсумковий тест, призначені для перевірки рівня навчальних досягнень учнів в оволодінні цими вміннями.
Тестове завдання конструюється таким чином, щоб створити сприятливі умови для тестованих , які повинні продемонструвати вміння розуміти письмовий текст на найкращому для них рівні. З цією метою в тестових завданнях пропонуються для опрацювання тексти , які мають новизну та пізнавальну цінність; мають чітку структуру як за композицією , так і за змістом; релевантні ситуаціям повсякденного життя; є автентичними за формою та змістом.
Пропоную наступні приклади тестових завдань з читання , які можна використовувати при складанні рубіжного/ підсумкового контролю з англійської мови з теми «Спорт» для різних ступеней навчання.

Автор: 

Латій Ольга Олександрівна,вчитель анлійської мови Веселинівської ЗОШ І -ІІІ ступенів Миколаївської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі