Користувацький вхід

Урок-реквієм «На Чорнобиль журавлі летіли»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


2

Вже немало літ пройшло з часу трагедії на ЧАЕС, проте невгамовний біль та спогади досі турбують серця людей, які були свідками цієї біди та приймали активну участь у її ліквідації. На жаль, підростаюче покоління мало знає про ті події, а тим більше про людей, які поклали своє життя за те, щоб дане лихо не набуло ще більших масштабів. Тому розробка даного уроку-реквієму стане в нагоді, якщо метою Вашого уроку є розширити і усвідомити масштаби трагічних подій, які відбулися на ЧАЕС 26 квітня 1986 року; розширити знання учнів про причини даної трагедії та вшанувати людей, котрі віддали своє життя в ім’я майбутнього життя людства; виховувати почуття відповідальності за свої вчинки та глибоку повагу до ліквідаторів чорнобильської катастрофи; розвивати почуття гордості за свій народ, прищеплювати любов до рідного краю.
Завдання уроку: відкрити учням досі невідомі факти про чорнобильську катастрофу, дати учням основи екологічної освіти, показати, що ні сучасна молодь, ні відомі письменники, поети, композитори та інші відомі люди не стоять осторонь від цієї біди.

Автор: 

Панченко Наталя Сергіївна, вчитель фізики Дашинської загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів, Володарсько-Волинської гімназії

Якщо у Вас щось не виходить, чи не доречніше було б попросити допомогу, замість того, щоб пачками публікувати свої публікації з помилками?
***************
Додайте файл з матеріалом до Вашої публікації.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі