Користувацький вхід

Інтерактивний навчальний посібник з біології для 6 класу «Різноманітність рослин»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

В інтерактивному навчальному посібнику доступно і на сучасному науковому рівні наведено відомості по темі «Різноманітність рослин» (біологія, 6 клас). Цінним у роботі є: необхідний теоретичний матеріал; систематизовані ілюстрації, флеш-анімації та відео файли по темам; інструктивні картки до лабораторних досліджень та практичних робіт; можливість перевірити знання учнів у цікавій ігровій формі. Посібник призначений для вчителів біології загальноосвітніх навчальних закладів; учнів з метою самостійного опрацювання і закріплення вивченого матеріалу (при наявності необхідної кількості комп’ютерної техніки у кабінетах або ж демонстраційно); позакласної діяльності, гуртків та факультативів.

Зміст посібника відповідає чинній Програмі з біології для загальноосвітніх навчальних закладів 6-9 класи, затвердженої Міністерством освіти і науки України наказ від 06.06.2012 р. № 664, та підручнику для 6-х класів (автор Л.І. Остапченко та ін..).

Електронний ресурс виконано у формі інтерактивного плакату зі змістом (всі слова активні), тригерами та анімованими кнопками (при наведені курсиву малюнок виділяється).

Автор: 

Демидова Ольга Леонідівна, методист РМК при відділі освіти Маньківської РДА

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі