Користувацький вхід

Портфоліо вчителя фізики та астрономії. Комп'ютерна програма "Віртуальна лабораторія з фізики" та "Віртуальна лабораторія з астрономії"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

bez_ymeny-1.pngПортфоліо вчителя фізики та астрономії. Комп'ютерна програма "Віртуальна лабораторія з фізики (демо)" та "Віртуальна лабораторія з астрономії (демо)". Дві програми які розподіляють по категоріях та відтворюють з відповідних тематичних папок відео, анімацію, малюнки, презентації по фізиці та астрономії. Заповнюйте папки відповідно до тем, наповнюйте своє портфоліо, або скористайтесь готовими програмами розміром по 4,5 Гб кожна.

В них систематизовані по тематичних папках відео, інтерактиви, презентацї, малюнки. Ви можете особисто доповнювати матеріалами тематичні папки просто копіюючи в них свої файли. В демо-версіях в програмі по фізиці повністю заповнений розділ "Кінематика" (решта-порожні), в програмі з астрономії видалені відео та більшість анімацій і презентацій. Але обидві програми працюють і відкривають та систематизують по папках файли різних форматів. Перед копіюванням на диск та використанням прочитайте текстовий файл з інструкцією про особливості роботи програми
Завантажити "Віртуальну лабораторію з фізики"
Завантажити "Віртуальну лабораторію з астрономії"

Автор: 

Хащевацький Євген Сергійович, вчитель фізики та інформатики, школа

Джерело: 

Інтернет,підручник з мови програмування Vb6 (при створенні самої програми)

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі