Користувацький вхід

Довгостроковий творчий проект по роботі з обдарованими дітьми у напрямку конкурсно-виставкової діяльності «Слово про спадщину»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Довгостроковий творчий проект по роботі з обдарованими дітьми у напрямку конкурсно-виставкової діяльності «Слово про спадщину» 48 с.
Посібник включає в себе довгостроковий проект, положення про виставку-конкурс «Слово про спадщину», етапи та результати роботи з учнями та вихованцями в рамках проекту. У виставці – конкурсі беруть участь обдаровані вихованці та учні, студенти члени СТОД, які навчалися та навчаються у студіях, гуртках, творчих майстернях, об’єднаннях ПНЗ та ЗНЗ. До проекту залучені учні, вихованці навчальних закладів Центрально-Міського району віком від 8 до 21 року.
Проект має практичну спрямованість для використання методистами з естетичного виховання, керівниками творчих об’єднань, гуртків образотворчого мистецтва, декоративно – прикладної творчості та традиційних народних промислів для загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів району, А також може бути використаний у рамках співпраці з закладами культури та освіти міста.

Автор: 

Демченко Вікторія Вікторівна
методист-координатор з естетичного виховання
та по роботі з обдарованими дітьми району
КПНЗ «Палац дитячої та юнацької творчості
Центрально-Міського району» м. Кривого Рогу

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі