Користувацький вхід

Свято "Місс Весна-2012"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

МІС ШКОЛИ – 2012
Конкурсно-розважальна програма
(звучить романтична мелодія)
(вихід ведучих)
Ведучий І: Жінка з давніх-давен вважається вінцем Божого творіння завдяки своїй незрівнянній красі, грації, гармонії душі й тіла.
Ведучий ІІ: Бо лише жінка може кожен свій день викладати незбагненними малюнками фантастичної мозаїки повторюючи: «Я - неповторна».
Ведучий І: Лише жінка на чистій палітрі небес може писати: «Я - щаслива»
Ведучий ІІ: Лише жінка може оселитися потай усіх у перламутровій мушлі або гроні винограду і таємниче мовити: «Я - невловима»
Ведучий І. І лише жінці може підкоритися світ, якщо вона сама цього захоче.
Ведучий ІІ. Краса безсмертна, слабне тільки її блиск, та найцінніший блиск її – це молодість!
Ведучий І. Шановні друзі, вчителі, гості! Ми раді зустрічі з вами і щиро вітаємо вас на конкурсно-розважальній програмі «Міс весна - 2012», в якій беруть участь найвродливіші, найпривабливіші, найсміливіші дівчата нашої школи.
Ведучий ІІ. Ми сьогодні оберемо: Міс Вишуканість, Міс Чарівність, Міс Романтичність та Міс Весну – 2012.
Ведучий І. А оцінювати нашу конкурсну програму буде журі у складі:
Директор школи – Піддубняк Ю.І.
______________-______________________________
__________________-____________________________
А експертом по підрахунку балів як завжди -Федорович А.І.

Ведучий І. Отже, під № 1 виступатиме Диміцька Ліана,
під № 2 - Садівська Ярослава, під №3 - Загородня Наталя,
під № 4 - Середа Альона.
Ведучий ІІ. Напевно, шанувальники дівочої вроди не можуть дочекатися тієї хвилини, коли можна буде познайомитися з кожною учасницею. Отож, розпочинаємо перший етап конкурсу – «Презентація»
Ведучий І. Кожна учасниця повинна протягом кількох хвилин розкрити свої захоплення та представити себе. Оцінюється їхня чарівність, різноплавність, артистичність та уміння подати себе.
Ведучий ІІ. Запрошуємо учасницю під №1
Запрошуємо учасницю під №2
Запрошуємо учасницю під №3
Запрошуємо учасницю під №4
(кожна з них розповідає про себе, свої захоплення)
Ведучий І. Дякуємо вам, дівчатка, ви можете пройти за лаштунки, щоб підготуватися до наступного етапу конкурсу.
Ведучий ІІ. Нагадуємо нашому журі, що конкурс оцінюється за 10-ти бальною системою
Ведучий І. Тому, просимо оцінити наших конкурсанток шановне журі.
Оцінки учасниці під №1
Оцінки учасниці під №2
Оцінки учасниці під № 3
Оцінки учасниці під №4
Ведучий ІІ. Що ж, ви переконалися,що наші учасниці – справжні красуні?!
Ведучий І. І от, нарешті, зима починає видихатися… Пішли холоди з заметілями кудись далеко, а все частіше виглядає тепленьке сонечко і радує всіх своїм теплом. У повітрі пахне весною, радістю і ще чимось таким дивовижно ніжним і надзвичайним, що хочеться на вулицю, на природу.
Ведучий ІІ. І недарма, адже на прогрітих пагорбах з’явились перші підсніжники, ще несміливі, маленькі, тендітні, але вперто нагадують всім, що вже не за горами весна-красна. І серце стрибає від радості, від щастя, бо все в природі оживає, наповнюється життєдійними соками землі, починає цвісти. Що може бути чарівнішим, ніж пробудження природи!
Ведучий І. А яке небо! Небо несказанно чисте, синє-синє, а в ньому летять і летять пташки. Вони повертаються з вирію додому і своїм співом звеселяють землю. Все живе радіє весні. І твоє серце наповнюється натхненням, радістю і щастям. Дивовижна пора року, неповторна, адже кожен новий день виповнений подіями, ти тільки придивись, прислухайся…

Ведучий ІІ. У всьому дивовижна гармонія і злагодженість. З тепленької, прогрітої ніжним сонечком землі, на світ з’являються чарівні квіти, і радують нашу душу дивними і неповторними кольорами і формою.
Ведучий І. У чарівну музику весни щодня вплітаються нові звуки, дивовижні мелодії та маленькі виконавці, і створюється неповторна чарівна симфонія, яка звучить над весняний світом і наповнює серце людини ніжністю, радістю і любов’ю. І ці одвічні, але кожної весни оновлені почуття, здіймають тебе над буденним світом і несуть у чарівний і дивовижний світ казки, де ласка, любов, радість огортають тебе невидимими крильми і дарують цілий світ.
Ведучий ІІ.
Ще є сніги, а вже весніє.
А вранці ж пахне як весна!
Щебече пташечка, радіє.
І лине пісня голосна.
У лісі перші квіти смілі
Вже продірявили сніги.
Такі ж як сніг, біленькі-білі
Цвітуть, не знаючи нудьги.
Пухнасті котики вербові
Біліють вже по берегах.
Такі привабливі, чудові —
Весну стрічають у снігах.
І чисте небо голубіє.
І сонце весело блищить
Хоч ще сніги, а вже весніє.
Серед снігів струмок біжить.

Ведучий І. Ми пропонуємо вашій увазі наступний етап конкурсу – «Художнє читання вірша»
Ведучий ІІ. А наша найповажніша суддівська колегія в цьому конкурсі оцінюватиме оригінальність подання художнього твору, тематикою якого є – Весна…
Ведучий І. Але перш ніж розпочати цей конкурс, ми надамо слово нашому експерту, який підведе підсумки за попередній конкурс.
(виступ експерта)
Ведучий ІІ. Ну що ж, не будемо зволікати, а учасниць викликати… Запрошуємо учасницю під №1
Запрошуємо учасницю під №2
Запрошуємо учасницю під №3
Запрошуємо учасницю під №4
Ведучий І. Бачимо, що всі учасниці впоралися з таким нелегким завданням.
Ведучий ІІ. І ми безмежно раді, що наші дівчата не тільки вродливі, але і розумні, і винахідливі, і дотепні, і оригінальні, тобто справжні красуні, або як прийнято називати у цілому світі – справжні Леді!
Ведучий І. Вже наше журі готове оголосити результати за конкурс
Оцінки учасниці під №1
Оцінки учасниці під №2
Оцінки учасниці під № 3
Оцінки учасниці під №4
Ведучий ІІ. Поки дівчатка готуються до наступного конкурсу ми зможемо подивитися танок у виконанні учнів 10 класу
(виступ)
Ведучий І. Віталію, а ти знаєш, що кожна сучасна жінка повинна бути не тільки розумною, але й чудовою господинею?
Ведучий ІІ. Так, Богдане, знаю. І зараз в нас є можливість подивитись на знання кулінарного мистецтва наших конкурсанток. І їх вони продемонструють в наступному нашому конкурсі, який називається –«Кулінарний»
Ведучий І. Але зараз ми надамо слово, Вам, Алло Іванівно!
(виступ експерта)
Ведучий ІІ. Отже, запрошуємо учасниць до наступного конкурсу. Нашим дівчатам потрібно протягом 5-10 хвилин приготувати свою «коронну» страву з фруктів. По закінченню, страву піднести до журі…
Ведучий І. В свою чергу, журі оцінюватиме якість приготування, оригінальність та назву страви.
(учасниці готують під супровід музики)
Ведучий ІІ. Молодці дівчатка!
Ведучий І. То ж, зараз вміння наших дівчат – готувати, оцінять нашу журі…
Оцінки учасниці під №1
Оцінки учасниці під №2
Оцінки учасниці під № 3
Оцінки учасниці під №4
Ведучий І. ну, а поки дівчата готуються до останнього етапу нашого конкурсу, в нас є можливість краще познайомитися з нашими учасницями. Отже, Диміцька Ліана, учениця 8 класу. В свій вільний час Ліана любить вишивати. Її хобі це колекціонування старовинних монет. А порівнює вона себе з трояндою. В майбутньому наша учасниця бачить себе гарною дружиною та люблячою мамою. Найбільше в людях Ліана цінить справедливість, відкритість та чесність. А від конкурсу «Міс весна» Ліана очікує перемоги.
Ведучий ІІ. Наступна учасниця, з якою ми вас зараз познайомимо це учениця 9 класу – Садівська Ярослава. Своїм девізом життя вважає «Завжди вперед, ні кроку назад». У свій вільний час любить співати. Від сьогоднішнього конкурсу Ярослава очікує нових вражень, позитивних емоцій і звичайно перемоги. Наша учасниця порівнює себе з фіалкою, така ж ніжна та красива. Бачить ідеального хлопця з гарним почуттям гумору. Своїм суперницям Ярослава бажає удачі.
Ведучий І. Загородня Наталя, учениця 10 класу, бере участь в конкурсі, щоб підняти рейтинг свого класу та стати звичайно переможницею. В майбутньому Наталя бачить себе перукарем. Найбільше в житті вона цінить свою родину. А на конкурс прийшли її підтримати однокласники.
Ведучий ІІ. Остання учасниця – Середа Альона, в цьому році вона закінчує школу. Своїм захопленням вважає малювання. Улюблений вислів «Ковчег був споруджений любителем, професіонали ж побудували «Титаник»». Для нашої учасниці дружба – це велика цінність. Якщо виключити із життя дружбу, це все одно, що позбавити світ сонячного світла. Альона приймає участь в цьому конкурсі щоб отримати багато вражень, які залишаться на все життя. В майбутньому хоче стати дизайнером. І своїм суперницям Альона бажає світлої віри в перемогу, удачі та оптимізму.
Ведучий І. Отже, ми бажаємо всім учасницям віри в перемогу та вдачі!!!
Ведучий ІІ. А зараз прийшов час надати слово нашому експерту, який оголосить результати за попередній конкурс
(виступ експерта)
Ведучий І. Дякуємо, Алло Іванівно!
Ведучий ІІ. Наступний конкурс, який є останнім, - це «Художній номер» . За умовами цього конкурсу кожна учасниця повинна продемонструвати свій талант, тобто художній номер у власному виконанні…
Ведучий І. наше журі оцінюватиме оригінальність та майстерність виконання номера, а також артистичність кожної учасниці, отже починаймо!
Ведучий ІІ. Просимо на сцену учасницю під №1
Учасниця під №2
Учасниця під №3
Учасниця під №4
Ведучий ІІ. Дуже дякуємо дівчатка, це був дуже зворушливий етап нашого конкурсу, тому ми хочемо подивитися наскільки зворушливим він став для нашого вельмишановного журі!!!
Ведучий І. Оцінки учасниці під №1
Оцінки учасниці під №2
Оцінки учасниці під № 3
Оцінки учасниці під №4
Ведучий ІІ. А зараз поки наше журі та експерт підводитимуть підсумки ми маємо змогу подивитись на ще один музичний подарунок – це танок від учениць 10 класу.
(східний танок)
Ведучий І. Шановні пані та панове!!! Конкурс краси – «Міс Весна - 2012» підходить до свого логічного завершення, а це означає, що вердикт журі готовий, і ось ми надаємо слово для оголошення результатів за всі конкурси нашому експерту
(виступ експерта)
Ведучий ІІ. Для нагородження наших учасниць запрошуємо наше журі на сцену…
(нагородження дівчат)
Ведучий І. А ми чоловіки, давайте спробуємо дивитися на світ очима наших любих дівчат, любити і поважати їх, створювати їм усі умови для розквіту їхньої краси та інтелекту. Адже від того, як ми ставимося до жінки, матері, подруги, коханої і визначається культура цілої нації, а зрештою культура нашої держави!
Ведучий ІІ. До побачення!
Ведучий І. До нових зустрічей!

Автор: 

Молодоженя Станіслава Сергіївна, учитель Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі