Користувацький вхід

розробка уроків

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Анотація до уроку з теми «Магнітне поле струму. Сила Ампера. »

Автор Журба Тетяна Анатоліївна – учитель математики та фізики Прилуцької гімназії № 1 ім. Георгія Вороного Прилуцької міської ради Чернігівської області.

Урок проведено у 11 класі (фізика викладається за профільним рівнем) з використанням стратегії технології «Нові інформаційні технології навчання».
При проведенні уроку використані комп’ютери, програма Power Point, мультимедійний проектор.
Даний урок проведено за технологією «3 по 30 хвилин».
Програма Power Point використовувалася з метою зацікавити учнів в процесі отримання знань і дозволила зрозуміліше для сприйняття пояснити фізичні явища та процеси, які були запропоновані їм, зробити висновки.
Робота з комп’ютером надала можливість вчителю доступніше пояснити учням новий навчальний матеріал. Допомогла у створенні опорного конспекту за планом викладення. Сприяла кращому засвоєнню навчального матеріалу.
Результатом роботи на уроці стало те, що всі учні засвоїли вказаний матеріал, про що свідчили результати самостійної роботи, проведеної на наступному занятті.
Завдяки черговому проведеному уроку, з використанням інформаційних технологій, одинадцятикласники отримали чергове підтвердження тому, що комп’ютер – це перш за все потужний засіб для одержання нових знань з основ наук, а не лише іграшка чи пристрій для спілкування та мультимедійний програвач.
Анотація до системи уроків з математики 6 клас. Тема «Множення і ділення раціональних чисел»
дані розробки уроків можуть бути застосовані при вивченні теми Множення і ділення раціональних чисел.

Автор: 

Журба Тетяна Анатоліївна, учитель, гімназія

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі