Користувацький вхід

Розробка уроку з англійської мови для 4 класу «Продукти харчування»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Урок за темою «Food» розроблено згідно чинної програми «Навчальні програми з іноземних мов для загальноосвітніх на¬вчальних закладів і спеціалізованих шкіл із поглибленим вивчен¬ням іноземних мов. 1-4 класи», Видавничий дім «Освіта», 2012 рік та за підручником: О. Карп’юк. Англійська мова. Тернопіль, «Лібра Терра», 2015. Тема «Продукти харчування» включено до розділу «Давайте святкувати.»

Тема уроку допоможе учням удосконалити свої знання та навички в усіх видах мовленнєвої діяльності, збагатити свій словниковий запас, проявити свої творчі здібності та розширити свій кругозір. Знання, які набудуть учні за цією темою, є фундаментом для подальшого розвитку навичок усного та писемного мовлення.
На уроці використані різні педагогічні технології: інтерактивні(робота в парах, в групах, метод «Акваріум», ігрові, диференційоване навчання.
Урок супроводжується комп’ютерною презентацією як особлива роль відводиться використанню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Використання наочності дозволило доступно та цікаво викласти новий матеріал. та значно підвищує інтерес учнів до навчання Матеріали уроку сприяють розвитку в учнів пам’яті, уяви, логічного мислення, вмінню висловлювати власні думки, формують соціокультурну компетенцію, пізнавальний інтерес .

Автор: 

Кулик Валентина Олексіївна
вчитель англійської мови
Козелецької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №3

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі