Користувацький вхід

ПРОГРАМА допоміжної школи "Курс історії України для учнів 7-9 класів"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Історичні знання мають величезне значення в національній системі освіти, допомогаючи виховувати свідомих громадян України, її патріотів.
Учні, що навчаються за програмою допоміжної школи вивчають початковий курс історії України. Це самостійний навчальний предмет, що має на меті сформувати в розумово відсталих учнів уявлення про найважливіші сторінки історії українського народу.
Вивчення історії України за програмою допоміжної школи здійснюється за програмою початкового курсу історії України для 5-го класу загальноосвітньої школи.
Програма адаптована до особливостей розвитку розумово відсталих учнів. До неї внесено відомості про суспільний лад і державний устрій України, про права і обов'язки громадян. Крім того, програма націлена на уповільнений порівняно з масовою школою темп навчання, невелике за обсягом дозування навчального матеріалу на уроках із складних і важливих, з точки зору розвитку в учнів історичного мислення, тем або розділів. При визначенні змісту матеріалу враховувався також загальний обсяг часу, виділений чинним навчальним планом з історії України.

Автор: 

Вчитель історії
Яготинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1
Огієнко Л.М.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі