Користувацький вхід

«На гостину до весни». Інтегроване заняття для дітей 4-го року життя

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Завдання:
Ознайомлення з природою: закріпити з дітьми уже набуті навички про пори року, весну. Формувати уміння називати ознаки весни: все зеленіє, зацвітає, оживає, появляються комахи, щебечуть пташки. Закріпити з дітьми назви пташок, їх спів (синичка, сорока, ворона, шпак, голуб, лелека). Формувати уявлення про те, чим відрізняються птахи від інших живих істот, знаходити і називати відмінності та спільні ознаки, вправляти у звуконаслідуванні.
Ознайомлення з соціумом: закріпити з дітьми знання про нашу Батьківщину, продовжувати знайомити з символами нашої України (герб, прапор,тризуб)вміти називати місто в якому ми живемо, столицю нашої країни, які річки течуть в нашому місті. Знати, якою мовою ми розмовляємо, як ми можемо її описати (ніжна, лагідна, солов’їна, матернинська, барвиста, співуча). Продовжувати вчити виразно читати вірші.
Математика: закріпити уміння називати об’ємні фігури (куля, куб), вміти називати предмети, які схожі на ці геометричні фігури і відбирати їх серед інших. Формувати уміння рахувати в межах 5, називати кольори.
Розв. уміння користуватися нетрадиційними методами малювання, застосовуючи різні види матеріалу (листок капусти, шишки, виделки, зім’ятий папір). Розв. спостережливість, зосередженість, мову, мислення, виразність. Вихов. любов до природи, рідного краю, до усього живого.

Автор: 

Турченко Т.І., вихователь ДНЗ № 34 "Зірочка"

Джерело: 

власна розробка

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі